UVJETI I UPUTE

 

TRGOVAC

Trgovac je “Top Kraft” d.o.o. iz Zagreba, OIB: 14387113018

KUPAC

Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu trgovcu.

SLIKE I OPISI

Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici web shopa nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Cijene su s PDV-om.
Valuta je hrvatska kuna (HRK).

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice. Prema narudžbi i dostupnosti artikala trgovac će kupcu na mail adresu poslati službenu ponudu za te artikle u pdf formatu. Za R1 račune molimo u “Bilješke uz narudžbu” navesti OIB.

DOSTAVA

Dostava se naplaćuje 29,00kn za narudžbe do 150,00kn. Za narudžbe iznad 150,00kn dostava je besplatna. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt (izuzev nekih otoka gdje dostavljamo u trajektnu luku). Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostava se obavlja na području Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Carinske troškove snosi kupac. Proizvodi se šalju putem prijevozničke tvrtke. Okvirni je rok isporuke od 3 do 10 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.  Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

PLAĆANJE

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

  1. pouzećem, odnosno gotovinom prilikom dostave (samo za HR)
  2. uplatom u pošti, banci, FINI ili internet bankarstvom
  3. virmanskom uplatom

 

ZAMJENA / REKLAMACIJA

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

 

Trgovac će odobriti povrat robe kupcu nakon opravdane reklamacije zaprimljene isključivo pismeno. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, trgovac će nadoknaditi kupcu njegove poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom trgovca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.